Kontor Gázautó Szakszervíz

Az Iskoláját!

Gumibróker

Jogsi Központ

Gensys Energetikai Kft

Pageranker Linkkatalógus

Tőzsdém

LinkBank

DRAPP hírekFelhasználónév

JelszóGaranciaA Webshopunk igénybevételének köszönhetõen már otthonából is könnyedén kiválaszthatja az Önnek szükséges termékeket. A rendelés feladásához regisztráció szükséges, amelyet percek alatt elvégezhet.

Minden megrendelt termékrõl tájékoztatást nyújtunk. Nyomon tudja követni, hogy a termékek kiszállítása milyen állapotban van. Amennyiben még nem került elküldésre, illetve átvételre, a "Függõben" állapotot olvashatja a megrendelt termék mellett, egyébként az "Elküldve" feliratot. Ha nem érkezett meg a termék, kérem minnél hamarabb értesítse róla cégünket telefonon vagy e-mail-en!

Termékeinkre 12 hónapos garanciát vállalunk, kivéve az elektromos alkatrészeket, ezekre 6 hónapos garanciát vállalunk a vásárlás napjától kezdõdõen.
Elektromos alkatrészek esetén a garancia csak akkor él, ha az alkatrészt hivatalos elektromos szakszerviz szerelte be, és ezt számlával igazolja.
Beszerelt elektromos alkatrészeket nem cserélünk és nem veszünk vissza, kizárólag csak akkor, ha bizonyított garanciális problémája van.
A garancia kizárólag gyártási és anyaghibákra visszavezethetõ meghibásodásokra terjed ki.
A garancia nem terjed ki a helytelen beszerelésbõl, illetve használatból eredõ meghibásodásokra.
Lengéscsillapító esetén az ütközõbakok és porvédõ gumik cseréje kötelezõ.
Üzemanyagrendszer alkatrésze esetén a teljes üzemanyagrendszer tisztítása és üzemanyagszűrõ cseréje kötelezõ (számlával igazolni kell). Ennek elmulasztása esetén a garancia érvényét veszti.

Amennyiben a fenti feltételeknek a vásárló eleget tett, a garancia érvényesíthetõ. Az alkatrész meghibásodásából eredõ bármely egyéb károkért felelősséget nem vállalunk. A termék esetleges gyári hibája miatt ért kellemetlenségeikért a Tisztelt Vásárlók megértését kérjük.Garancia érvényesítésének feltételei:

A következõket kell eljuttatni hozzánk a garancia érvényesítéséhez:

  • A hibás alkatrészt
  • A vásárlást igazoló dokumentumot
  • A kitöltött garanciális jegyzõkönyvet (itt letöltheti)
  • A szakszerviz beszerelési számláját
  • A szakszervíz vizsgálólapját
  • A szakszervíz írásos hiba megállapítását

Amennyiben ezen feltételeken kívül kérdése lenne, kérem jelezze cégünknek a info@legtomegmero.eu e-mailen címen.

Muddy's Kft. www.legtomegmero.eu 2010-2014 © A változtatás jogát fentartjuk! Valid CSS! | Oldaltérkép | Letölthetõ dokumentumok |